Skip links

Köpvillkor

Vid lyckad behandlar vi din order. GOBite försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

Personuppgifter

Se vår GDPR sida

Beställning

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. GOBite ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

Produkter

GOBite har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager.

Betalning

Alla beställningar via gobite.se eller genom apparna är bindande. Betalning ska ske i svenska kronor. Debitering av kort sker direkt vid köp.

Alla priser på Gobite är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls via mejl efter köp.

Hämtning

Hämtningstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem.

Ångerrätt

Vi beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt, se Distans- och hemförsäljningslagen.

Missbruk

GOBite lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på GOBite.

Reklamationsrätt

När du som kund mottagit dina beställda varor övergår ansvaret för maten till dig som kund. GOBite ersätter därför inte eventuella skador på beställda varor efter tidpunkten för avhämtningen. Om du inte finns tillgänglig för att hämta upp beställda varor debiteras ordinarie priser enligt överenskommelse.

Om något är fel på din beställning ber vi dig kontakta oss omedelbart genom att komma in till restaurangen och prata med ansvarig. Så snart som möjligt efter att vi mottagit din reklamation eller åsikt granskar vi ärendet för att identifiera problemet med syfte att finna en lösning. GOBite förbehåller sig rätten att avgöra vad som anses vara en lämplig lösning i varje enskild situation.

Villkorsändringar

GOBite har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. GOBite informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja GOBite efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

 

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer

 

Top
0
    0
    Din order
    Du har inte valt något ännuTill menyn